CRAFT-FSB, medicijn voor hardnekkige performance problemen


CRAFT-FSB? Wat is dat en wat kunt er er mee? Twee plaatjes illustreren dit:

CRAFT-FSB | inzet niet nodig U kent dit wel. U wilt betere resultaten.

U neemt actie en u ondervindt daarbij wat tegenslag.

Die belemmering ruimt u uit de weg en u realiseert het resultaat dat u voor ogen had. 


Soms, en in elk management leven komt dat voor, lukt dat niet. U krijgt er niet de vinger achter wat hier speelt of wat er aan de hand is. In een plaatje uitgebeeld doet de volgende situatie zich voor:
CRAFT-FSB | inzet gewenst
U wordt geconfronteerd met verborgen belemmeringen in uw bedrijfsvoering


Misschien herkent u deze situatie:Hardnekkige performance problemen

  1. De resultaten in -een deel van- uw organisatie zijn beneden de maat
  2. Uw kosten zijn daardoor te hoog en/of uw klanten zijn ontevreden
  3. U krijgt uw vinger niet achter de oorzaak hiervan


U heeft dan behoefte aan een methodiek waarmee u snel de vinger op de zere plek legt. Over zo'n methodiek hebben we het hier.

CRAFT FSB is een methodiek die u in staat stelt snel de de kernoorzaak (root cause) van hardnekkige en vaak verborgen gebreken in de organisatie, in processen en in systemen boven tafel te halen.

U kunt daar meer over lezen in het Handboek CRAFT-FSB. Een handboek dat is samengesteld met medewerking van twintig internationaal gerenomeerde senior managers en consultants.

Het handboek beschrijft tien stille signalen die u pas gaat zien als u weet waar u naar moet kijken.

Daarnaast wordt de opsporingsmethodiek uitgelegd en wordt de remedie voor dit soort situaties aangereikt.

Een handleiding waarmee u direct aanCRAFT-FSB handboek de slag kunt. Meer dan 30 bladzijden informatie.

 

Schaf nu kostenloos het handboek CRAFT-FSB aan. 

CRAFT-FSB handboek

De onderstaande gegevens maken het voor ons mogelijk uw informatie te verzenden.
 


Na bevestiging van uw mailadres ontvangt u het handboek in uw inbox.

Wij respecteren uw e-mail privacy. U kunt op elk moment met één klik uw lidmaatschap beëindigen.

 

Slagkracht in Management en Organisatie met CRAFT-FSB

Wij komen in veel organisaties de volgende situatie tegen. Een organisatie(onderdeel) en haar mensen zijn:

  • Getalenteerd en hardwerkend
  • Ze staan voor hun werk en hun klanten
  • Ze tonen zich verantwoordelijk en gemotiveerd

Maar toch zijn de resultaten niet wat ze moeten zijn. Men maakt zich zorgen of stakeholders dringen er op aan dat zaken nu echt structureel moeten verbeteren.

De CRAFT-FSB methodiek is uniek, zorgt voor snele resultaten en u vindt hier nergen anders informatie over. Slagkracht Management is in Nederland het enige bureau dat is gecertificeerd voor de toepassing van deze techniek. 

Onder bepaalde omstandigheden kunt u dit ook zelf. Daarvoor bieden wij u dit handboek aan. Kennisdelen is onze ambitie.

Er zijn omstandigheden waarin u grote afbreukrisico's loopt en u beter de methodiek niet zelf kunt toepassen. U leest daar meer over in het handboek.
 

Zelf aan de slag!

U kunt in alle omstandigheden beginnen met eerst zelf de koe bij de hoorns te vatten. Het handboek CRAFT-FSB helpt u daarbij en geeft inzicht in wat er kan spelen. U gaat na lezing van dit handboek signalen herkennen.

Misschien is het voor u realistisch om ook zelf door te pakken. U krijgt daarvoor de CRAFT-FSB methodiek aangerijkt. U kunt met die kennis gerichte en onderbouwde herstel acties ondernemen. Acties die binnen vijf dagen tot resultaat leiden. Gegarandeerd.

Misschien denkt u erover om in de nabije toekomst een performance probleem aan te gaan pakken. Hopelijk wacht hiermee dan niet te lang en houdt u ondertussen goed in de gaten hoeveel energieverlies uw organisatie nog kan incasseren? Ook bent u alert op signalen die aangeven hoelang uw omgeving u nog toe staat om de teleurstellende prestaties voort te laten duren?

Bedenk ook wat het voor u kan betekenen als u stille signalen van naderend (of reeds optredend) onheil kunt herkennen? Wat betekent het voor u als u dat machteloze gevoel, dat gevoel geen greep te hebben op de situatie los kunt laten- als u de zaak weer onder controle kunt brengen? Misschien moet u het handboek CRAFT-FSB toch alvast maar gaan lezen.
 

U kunt voor CRAFT-FSB power ook Slagkracht Management inschakelen?

Hardnekkige en moeilijk traceerbare prestatieproblemen in organisaties opsporen en verhelpen is de kernkwaliteit van onze managers en consultants. PrCraft-FSB consultant meetingestaties bij onze opdrachtgevers helpen verhogen en resultaten helpen verbeteren is ons dagelijks werk.

Het is onze missie om met minimale bemoeienis van onze kant managers en organisaties te voorzien van support en hulpmiddelen die hen in staat stellen optimaal te presteren. Optimaal presteren betekent omzet genereren, kosten laag houden en zorgen voor tevreden klanten.

Wij geloven in het delen van onze kennis en ervaring. U kunt kosteloos kennismaken met onze werkwijze en ondertussen zelf beginnen met het verhogen van prestaties door prestatiebelemmeringen op te ruimen.

U leest hoe u dat kunt doen in het handboek. Klik hier en schaf nu kostenloos het handboek CRAFT-FSB aan.

 

 

 


Terug van CRAFT-FSB naar Slagkracht Gereedschap