Opleiding Holistisch Demand Management

 

Ook dit jaar weer 

opleiding holistisch demand management

Holistisch wil zeggen dat er sprake is van een integrale totaalbenadering. Bij deze vorm van Demand Management komt naast het management van de vraag (Demand) ook Ketenmanagement (besturing van de totale voortbrengingsketen) leveranciersmanagement (Supplier) en Governance (Regie) aan de orde.

Daarnaast zijn functionele aspecten zoals Contract- en SLA Management, Performance Management en Relatie Management van belang.

Belangrijke thema's voor iedere manager die betrokken is bij de aansturing van uitbestede diensten.

We komen dit thema tegen bij Productiewerk, Facilitaire en HR diensten, ICT, Callcenters, Fieldservice organisaties (service en installatiemonterurs) en bij Shared Service Centra.

De opleiding holistisch demand management heeft gecertificeerde Regisseurs en Demand Managers afgeleverd aan bedrijven zoals Philips, KPN, gemeente Amsterdam, Eneco, ABNAMRO, DNB, gemeente Delft, het UWV, Yorneo en veel kleinere overheid- zorg- en MKB organisaties.

Collega's van dienstverleners (leveranciers) volgden de opleiding omdat zij graag wilden zien en ervaren hoe wij vanuit de uitbesteder naar hen kijken en met hen willen samenwerken.

En collega's die niemand kent, die werken in organisaties waar de meeste van ons nooit eerder van gehoord hebben, gebruiken de opgedane kennis om hun organisatie stappen verder te brengen en betere resulaten binnen te halen.  

Tijdens de voorinschrijving kun je jouw plaats op deze tweedaagse opleiding verwerven voor het sterk gereduceerde tarief

 

Voor wie is de opleiding Holistisch Demand Management?

Je bent betrokken bij regie of demand of supplier management in verband met een SSC, GR, BPO of Outsourcing.

Je functioneert op middelbaar of hoger niveau en je wilt weten hoe jouw organisatie het beste resultaat uit uitbesteed werk, diensten of services kan krijgen.

 

Onderwerpen die tijdens de praktijkgerichte opleiding Holistisch Demand Management aan de orde komen

De opleiding brengt de basisbeginselen van regie en demand en supplier management tot leven. Theorie en praktijk worden aan elkaar gekoppeld op een wijze die het voor je mogelijk maakt heel eenvoudig de stof in jullie situatie te plaatsen en toe te passen.

Daarnaast leer je de eenvoud en de kracht van Holistisch Demand Management kennen. Zoek gerust heel het Internet af. De kracht, de eenvoud en de resultaten van Holistisch Demand Management leer je nergens anders kennen.

Je leert het alleen in deze opleiding

 

In-company

Neem contact met ons op en vraag een offerte voor een in-company training aan.

 

De geheimen van succes in Holistisch Demand Management onthuld

Klik hieronder op "Naar Link naar opleiding Holistisch Demand Management" en je gaat naar meer informatie en een aanmeldscherm op onze zustersite Slagkrcht Outsourcing.

Het aantal deelnemers is beperkt. Vol is vol.

Je hebt altijd zeven dagen bedenktijd na je aanmelding. Binnen die termijn kun je gratis annuleren. Maar, het staat je natuurlijk ook vrij om niet op deze aanbieding in te gaan.

Link naar opleiding Holistich Demand Management

 

 

 

  

Terug van Opleiding Holistisch Demand Management naar Slagkracht Management Opleidingen